Social Intranet

Verbeter de samenwerking binnen uw bedrijf

Als organisatie wilt u dat de samenwerking tussen uw werknemers zo goed mogelijk verloopt. Geen afdelingen en teams die langs elkaar heen werken, maar collega’s die van elkaar weten wat er speelt, en informatie en ideeën met elkaar delen. Met Publer Social Intranet kan dat.

Publer Social Intranet verbetert de samenwerking tussen uw werknemers verregaand. Op het social intranet van Publer kunnen uw werknemers groepen aanmaken, nieuws plaatsen en reageren op nieuws van anderen. Daarnaast kunnen werknemers werkgroepen oprichten en delen waar ze mee bezig zijn. Dit bespaart niet alleen veel tijd en geld voor uw organisatie omdat veel effcienter word samengewerkt, ook wordt de band tussen uw werknemers onderling en uw bedrijf verder versterkt. Publer Social Intranet is in de cloud, wat betekent dat Publer Social Intranet volledig online is, dus dat uw werknemers altijd en overall kunnen inloggen, ook vanuit huis. Hiermee sluit dit intranet naadloos aan op het nieuwe werken.

Een ander voordeel is dat u voor altijd verlost bent van het printen en verzenden van loonstrookjes omdat uw werknemers hun loonstrookjes via Publer Social Intranet kunnen downloaden (bijvoorbeeld met een intregratie SAP en/of SalesForce).

Meer informatie?​

Wilt u meer informatie over hoe wat een social intranet voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan direct contact op en wij komen graag een keer vrijblijvend bij u langs voor een gesprek en een demo.

  • Invide - login
  • Invide - Groepen
  • Invide - Nieuws